Zoek jij een superbaan?

Bekijk onze vacatures.

Het is niet meer mogelijk om te stemmen!

We gaan weer op zoek naar de
SUPERKRACHT!

Bijna barst de strijd weer los. Voor de derde keer gaan we samen op zoek naar de beste uitzendkracht van het jaar: de Superkracht 2019. En het wordt weer spectaculair!

Weet je het nog? Afgelopen jaar werd Yassine Boumedian de beste Superkracht van 2018. Het jaar daarvoor ging Amine, a.k.a. 'de dansende vuilnisman' er met de felbegeerde prijs vandoor. En naast deze twee toppers zijn er nog 120 flexcollega's van Actief Werkt! die uitgeroepen werden tot Superkracht.

Aan wie gaat Superkracht Yassine de titel overdragen?

Yassine heeft een jaar lang met trots de titel als Superkracht van het jaar mogen dragen en heeft genoten van een reis naar Barcelona. Nu is het tijd om deze eer over te dragen. Al onze flexcollega’s maken kans om genomineerd te worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de uitreiking van de Superkracht 2018 award.

Waarom organiseren we deze verkiezing?

We frissen je geheugen even op. Via Actief Werkt! zijn elke dag meer dan 7.000 flexcollega’s aan het werk. Als we naar Nederland kijken; ons land telt bijna twee miljoen mensen met een flexibel arbeidscontract. We vinden het belangrijk dat flexkrachten het werk dat zij dag in dag uit verzetten, in positief daglicht staan!

Actief Werkt! vindt dat uitzendkrachten voor deze bijdrage de waardering moeten krijgen die ze verdienen en organiseert daarom voor het derde jaar op een rij de landelijke verkiezing voor de beste uitzendkracht van het jaar.

Hoe ziet deze verkiezing eruit?

Vanaf oktober gaan we onze flexcollega's op de werkvloer verrassen. Op iedere locatie van Actief Werkt! wordt er een Superkracht genomineerd.

Wanneer maak je kans om Superkracht te worden? Als je je positief onderscheidt. Dat kan zijn omdat je goed werk levert, maar vaker omdat je zorgt voor een lach op de gezichten van je collega's, altijd een helpende hand biedt of omdat ze op je kunnen bouwen. Over dat verrassen vertellen we verder niet zoveel. Dan is het geen verrassing meer.

Als Superkracht ding je vervolgens mee naar de titel Beste Superkracht 2019. Dat kan er maar één zijn. Wie krijgt de meeste stemmen? Vanaf 28 oktober 8:00 uur kan er gestemd worden en op 7 november wordt de winnaar bekend gemaakt.